Servicii

Overview GO Clean

Bucurați-vă de timpul liber și de un aer mai curat în locuința dumneavoastă, lăsându-ne pe noi să ne ocupăm de cea mai grea parte a curățeniei: desprăfuitul și spălatul covoarelor!

Contactați-ne pentru a face o programare, iar noi vom ridica covoarele de la adresa indicată, le vom măsura și verifica la sediul nostru pentru a stabili produsele necesare pentru spălarea acestora, le vom spăla și usca, iar apoi le vom livra curate, la adresa stabilită.


Desprăfuire

Desprăfuirea este realizată prin intermediul unui utilaj format din două elemente: vibratorul și filtrul. Vibratia, de 800 cicluri/minut, efectuată de cei doi cilindri ai vibratorului, perimit o scuturare eficientă a covoarelor, fără să afecteze structura acestora. Praful rezultat este preluat prin intermediul aspiratorului din filtru și transferat în depozitul de praf, nepermițând redepunerea lui pe covor.


Spălare

Într-o primă etapă covorul este tratat cu soluția de spălat. În funcție de grosimea și de gradul de murdărie al acestuia, presiunea de pulverizare este reglată.

În a doua etapă a spălării, covorul este șamponat și periat. Cele 4 perii rotative ale utilajului se deplasează de la un capăt la celălalt al trenului de spalare covoare. În funcție de tipul materialului din care este făcut covorul se vor utiliza perii speciale, de tip soft, medium sau hard. Presiunea cu care acestea acționează asupra covorului se va regla la o valoare optimă pentru a permite o curățare în profunzime și fără a deteriora covorul.

În a treia etapă, covorul este clătit în întregime și pieptănat. Este apoi rulat la ieșirea din ciclul de spălare. În cadrul acestei etape se realizează verificarea rezultatului procesului de spălare. În cazul în care acesta este nesatisfăcator, se ajustează tipul de solutie pentru curătare și se reia procesul de spălare.


Centrifugare și Uscare

Covorul rulat este introdus în centrifugă. Aceasta, prin procesul de centrifugare, realizează eliminarea apei din covor în procent de 95%. Covorul este astfel aproape uscat.

Pentru a asigura eliminarea completă a apei din covoare, dupa centrifugare, acestea sunt introduse într-o cameră specială, încălzită, ventilată, cu umiditate controlată.


Pregătire pentru livrare

Înainte de a fi livrate, covoarele trec printr-un proces de verificare și control, sunt aspirate, periate pentru înlăturarea eventualelor reziduuri (fire mici de păr, scame) și pregătite apoi de livrare.


Mergi pe curat! 0751.292.292