Despre noi


Despre GO Clean

GO Clean oferă servicii profesionale de spălare covoare, utilizând infrastructura necesară acestui tip de activitate, utilaje automatizate, de ultimă generație, produse de liderul mondial în domeniu și solutii special concepute pentru spălarea în profunzime și igienizarea covoarelor.

Oferta GO Clean cuprinde și servicii de spălare a articolelor textile de dimensiuni mari și țesături speciale. Considerăm oportune și binevenite serviciile de spălare a textilelor voluminoase, având în vedere faptul că spălarea și uscarea acestora sunt procese dificile, mai ales în timpul sezoanelor reci și umede sau în lipsa unor spații pentru uscare corespunzătoare (de exemplu: în spațiul restrâns al apartamentelor).

Obiectivul nostru este să depășim așteptările clienților noștri. Suntem convinși că vom reuși deoarece ne asumăm responsabilitatea serviciilor oferite,  investind în pregatirea de specialitate a angajaților noștri, în produsele, echipamentele și tehnologiile utilizate, selectând furnizori de top din domeniu, eficientizând fluxul de lucru, oferind pachete promoționale și serviciul de ridicare-livrare la domiciliu și nu în ultimul rand, apreciind și luând în considerare recomandarile clienților.


De ce să ne alegeți?

Pentru a încerca ceva nou, pentru a face lucrurile altfel, pentru a experimenta calitatea și profesionalismul unor astfel de servicii, pentru a vă bucura de timpul liber și cel mai important, pentru sănătatea membrilor familiei dumneavoastră, oferindu-le un mediu mai curat.

NU CURĂȚĂM CHIMIC - spălăm covoarele în profunzime.

NU SPĂLĂM PE JOS - utilizam un tren de spălat automatizat.

NU USCĂM LA SOARE - folosim o cameră specială cu condiții de temperatură și umiditate controlate.

Pentru a beneficia oricând de o mână de ajutor în menținerea curățeniei textilelor din locuința dumneavoastră. Simplu și rapid în orice anotimp.

Misiunea noastră

GO Clean se angajează să ofere servicii profesionale de cea mai înaltă calitate locuitorilor Municipiului Târgoviște și celor din zonele conexe acestuia. Facilităm accesul la serviciile oferite prin asigurarea preluării și livrării covoarelor și articolelor textile în mod gratuit.

Clienții noștri sunt persoane private sau societăți preocupate de calitatea mediului în care locuiesc sau în care își desfășoară activitatea.

Ne dorim să contribuim la ridicarea nivelului de calitate a vieții pentru clienții noștri prin oferirea de servicii de spalatorie/igienizare a textilelor cu care vin zilnic în contact.

Susținem protejarea mediului și utilizarea responsabilă a resurselor de apă precum și ridicarea standardelor în ceea ce privește sănătatea familiilor și calitatea ambientului, casnic sau de lucru al acestora.

Ne dorim să oferim întotdeauna clienților nostri servicii profesionale care să le aducă echilibrul dorit între calitate-efort-timp-bani.


Valorile noastre

RESPECT - prețuim fiecare persoană și îi respectăm alegerile

RESPONSABILITATE - acționăm spre binele clienților și angajaților nostri, al comunității și al mediului înconjurător

GRIJĂ - nevoile clienților, angajaților, comunității și mediului înconjurător sunt permanent în atenția noastră

CALITATE - căutăm să îmbunătățim continuu serviciile oferite clienților noștri

INTEGRITATE - acționăm onest și deschis și facem ceea ce am spus că facem


Mergi pe curat! 0751.292.292